Badkamer & Toiletten | Kruize Montage - Kruize Montage

Zoeken
Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Badkamers & Toiletten

Veel mensen dromen van een nieuwe badkamer. Ze zien alleen tegen de verbouwing op. Verhalen van wekenlange verbouwingen met een huis vol stof en rommel zijn geen uitzondering. Kruize Montage zorgt voor een snelle en professionele montage van de badkamer.  

De badkamer bevindt zich meestal centraal in de woning. Vaak op de eerste etage. U bent daarom het liefst zo snel mogelijk van de verbouwing af. Om die reden werken wij met een strakke planning. We slopen de oude badkamer en verwijderen alle tegels, als u dat wilt. Als het grove werk gedaan is, beginnen we met het aanpassen van leidingen en de opbouw van de badkamer. Uiteindelijk werken we de badkamer compleet af. Van kraan tot verlichting en van tegelwerk tot douchecabine. Uw badkamer kan door de strakke tijdsplanning snel af zijn. 

U heeft nog geen keuze gemaakt en bent wel toe aan een nieuwe badkamer? Wij begeleiden u graag bij uw badkamer naar uw wensen. 
Kruize Montage geeft graag advies op maat, een goede voorbereiding, de juiste materialen, een perfecte afwerking en een tijdige oplevering.

Een renovatie of een nieuwe badkamer is altijd een belangrijke verandering in uw woon- en leefomgeving. Vaak is er een lange periode aan vooraf gegaan met ideeën, afwegingen, oriënteren, passen en meten en uiteindelijk wordt de beslissing genomen. U heeft voor uzelf een keuze gemaakt en daarmee een beeld bij het uiteindelijke resultaat. 

Wij bieden u een passend totaalpakket. Alle werkzaamheden worden door ons uitgevoerd. Voor u betekent dit één aanspreekpunt voor uw renovatie, installatie of montage van uw badkamer. Kortom, een passend pakket waar wij onder verstaan: 
- Verwijderen en afvoeren; 
- Aanleg van het benodigde leidingwerk; 
- Stucwerk, tegelwerk en vloeren; 
- Monteren en installeren; 
- Oplevering en nazorg.

Kruize Montage doet het allemaal! 
Heeft u ook een nieuwe badkamer gekocht en u zoekt een vakman?
Met ons kunt u altijd contact opnemen voor vragen en/ of een offerte.

Wij werken vanuit de vestiging in Bergschenhoek. Bij het uitvoeren van timmerwerk, schilderwerk of verbouwingen werken we samen met een aantal vaste partners. Zo kunnen we al jaren de hoogste kwaliteit bieden!
Voor eerdere projecten, bekijk ons portfolio.
 
Website gemaakt door: R.P. Bakker
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu