Portfolio | Kruize Montage - Kruize Montage

Zoeken
Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Portfolio
 
Kruize Montage heeft ervaring sinds 2005. Door deze ervaring hebben wij al een mooie bestaande klantenkring opgebouwd. Op deze pagina vindt u verschillende projecten van wat wij hebben gemonteerd en/ of gemaakt. Compleet en vakkundig waarbij kwaliteit voorop staat! Voor uw keuken & apparatuur, badkamers & toiletten en interieurbetimmering. Interesse, een vraag of een offerte aanvragen? Hier kunt u contact opnemen.
Project Bakker - Jongeneel

Kruize Montage gaat graag de uitdaging aan. Ook met badkamers met een geringe ruimte. Alleen het praktische werd gemonteerd voor deze badkamer, maar het eindresultaat mag er zijn! Een mooie ingebouwde regendouche, een glazen douchewand en daarnaast een wastafel met praktische opbergkast. 
Project Bender

Kruize Montage doet ook toiletten. Zoals deze moderne vormgegeven toilet. 
Project De Schepper

Kruize Montage heeft hier een mooie badkamer gemaakt. Met prachtige donkere accenten, dit geeft een warm gevoel. Door de funtionele indeling is oogt er veel ruimte in de badkamer. 
Project De Wit

Kruize Montage heeft hier een strak toilet gemaakt. Door de combinatie van kleine tegels en grote tegels geeft het een speelse uitstraling maar blijft het modern.
Project Den Ouden

Kruize Montage heeft hier een verrassende combinatie gemaakt in de badkamer en toilet. De grote antraciete tegels geven een warm gevoel en een moderne uitstraling. Door de stijl die de badkamer en het toilet hebben is er eenzelfde sfeer gecreeërd. 
Project Joosten

Kruize Montage heeft hier een mooie badkamer gemaakt. Hier staat het bad centraal, die geeft een mooi effect voor de hele badkamer.  
Project Rijckborst

Kruize Montage heeft hier de badkamer en het toilet gedaan. In de badkamer is een speciaal bad gemaakt om ruimte te besparen. De stijl is hetzelfde waardoor er één geheel is gevreeërd met de badkamer en het toilet. 
Project Trouw

Kruize Montage heeft hier een mooie, ruime en stoere badkamer gemaakt.  
 
Website gemaakt door: R.P. Bakker
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu