Keukens & Apparatuur | Kruize Montage - Kruize Montage

Zoeken
Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Keukens & Apparatuur

Een keuken is bepalend voor het woonplezier en de sfeer in huis. Daarom investeren veel mensen in een stijlvolle keuken die van alle gemakken is voorzien. Hun droom gaat pas in vervulling als de keuken is opgeleverd. Maar wie draagt zorg voor de montage? Wie zorgt dat de keuken zo mooi wordt als de klant voor ogen heeft? 

Een renovatie of een nieuwe keuken is altijd een belangrijke verandering in uw woon- en leefomgeving. Vaak is er een lange periode aan vooraf gegaan met ideeën, afwegingen, oriënteren, passen en meten en uiteindelijk wordt de beslissing genomen. U heeft voor uzelf een keuze gemaakt en daarmee een beeld bij het uiteindelijke resultaat. 

Kruize Montage monteert uw keuken naar uw wensen. Veel van onze opdrachtgevers zijn gerenommeerde keukenbedrijven en particulieren die ons al bij de start in 2002 wisten te vinden. Onze klantenkring in Nederland is in de loop der jaren gegroeid, dit omdat wij kwaliteit leveren. 
Kruize Montage geeft graag advies op maat, een goede voorbereiding, de juiste materialen, een perfecte afwerking en een tijdige oplevering.

Wij bieden u een passend totaalpakket. Alle werkzaamheden worden door ons uitgevoerd. Voor u betekent dit één aanspreekpunt voor uw renovatie, installatie of montage van uw keuken. Kortom, een passend pakket waar wij onder verstaan: 
- Verwijderen en afvoeren; 
- Aanleg van het benodigde leidingwerk; 
- Stucwerk, tegelwerk en vloeren; 
- Monteren en installeren; 
- Oplevering en nazorg.

Kruize Montage doet het allemaal! 
Heeft u ook een nieuwe keuken gekocht en u zoekt een vakman?
Met ons kunt u altijd contact opnemen voor vragen en/ of een offerte.

Wij werken vanuit de vestiging in Bergschenhoek. Bij het uitvoeren van timmerwerk, schilderwerk of verbouwingen werken we samen met een aantal vaste partners. Zo kunnen we al jaren de hoogste kwaliteit bieden!
Voor eerdere projecten, bekijk ons portfolio.
 
Website gemaakt door: R.P. Bakker
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu